INGYENES VIRTUÁLIS SZOBA

8 résztvevőig full HD audio/video kapcsolat

Hasznos funkciókkal az élő online órákhoz és meetingekhez

1. lépés
Hozz létre egy szobát
Csak add meg a neved és az email címed.
2. lépés
Hívj meg másokat
Használd a meghívás funkciót vagy oszd meg a virtuális szoba linkjét emailben, chaten, Slacken vagy ahol csak szeretnéd.
3. lépés
...ennyi!
A többi résztvevő a linkre kattintva csatlakozhat.

Megosztás és közös munka

 • GOOGLE DOCS, SLIDES ÉS SHEETS

  Tedd a csoportmunkát még hatékonyabbá, nyisd meg Google Docs, Slides és Sheets fájljaid a Workspaces-ben, ahol mindenki valós időben szerkesztheti őket, miközben látjátok és halljátok is egymást.

 • DOKUMENTUM ÉS FÁJLMEGOSZTÁS

  Ossz bármilyen dokumentumot, PDF fájlt, képet vagy videót a többi résztvevővel. Nyisd meg a fájlokat azonnal az élő óra közben vagy töltsd le később az óra összefoglaló e-mailjéből. Regisztrálj egy ingyenes profilt, hogy a WebRoomon is bármikor hozzáférhess a megosztott fájlokhoz.

 • KÉPERNYŐMEGOSZTÁS

  Oszd meg a képernyőd és tarts prezentációt, tarts egy virtuális termék demot vagy készíts egy valós idejű how-to bemutatót.

 • TÁBLA

  Dolgozzatok együtt, egyszerre akár több táblán is. Tábláitoknak egyedi nevet adhattok, így nem fogjátok összekeverni őket. Rajzolj, írj, illessz be képeket majd töltsd le a táblád tartalmát képként, hogy a későbbiekben is felhasználhasd.

 • WORKSPACES

  Szeretnél linket, fájlt vagy egyéb médiát megosztani? Oszd meg őket a Workspacesben, ahol te és a többi résztvevő együtt nézhetitek meg vagy akár le is tölthetitek a megosztott tartalmakat az óra közben.

Biztonság

HITELESÍTETT HOZZÁFÉRÉS
SSL TANUSÍTVÁNY
BIZTONSÁGOS TITKOSÍTOTT KOMMUNIKÁCIÓ

Eszközök A Lebilincselő Kommunikációért

 • AUDIO ÉS VIDEO KAPCSOLAT AKÁR 8 RÉSZTVEVŐIG

  Hívj meg másokat a terembe és lásd őket élőben kicsiben vagy teljes képernyőn. A WebRoom által használt WebRTC technológiával nem kell semmilyen programot telepíteni, a virtuális terem egyszerűen a böngésződben nyílik meg.

 • JÁTSSZ LE BÁRMILYEN VIDEÓT VAGY AUDIO FÁJLT A TEREMBEN

  Van egy videód, zenéd vagy audio fájlod amit meg szeretnél osztani? Nyisd meg a linket a WebrRoomban és nézzétek/hallgassátok együtt miközben látjátok és halljátok egymást is, így megbeszélhetitek amit az imént együtt néztetek vagy hallgattatok.

 • SZÖVEGES CHAT

  Kérdezz vagy kommentelj anélkül, hogy a beszélgetést félbeszakítanád. Kérj visszajelzést vagy tarts szavazást a chat funkció segítségével. Kommunikálj a chaten keresztül akkor is, ha nincs mikrofonod és/vagy kamerád. Gépelj le szavakat, hogy megmutathasd a helyes írás módot.

 • CSOPORTBONTÁS

  Olyan feladatot szeretnél adni, ami csoportbontást kíván? Oszd a résztvevőket kisebb csoportokra vagy párokra. A csoportok tagjai csak egymást hallják és látják. Egyszerűen egyesítsd újra a csoportokat, ha végeztetek a feladattal.

 • KORÁBBI ÓRÁK ÖSSZEFOGLALÓJA - Hozzáférés az ingyenes fiókodban

  Az órákon megosztott linkek, fájlok, dokumentumok másolatai. Itt megtalálod a chat üzeneteket is, így később is átnázheted a résztvevőlk megjegyzéseit, kérdéseit és visszajelzéseit.

 • IDŐZÍTŐ - Hozzáférés az ingyenes fiókodban

  Időzíts be egy órát előre egyszerűen az időzítő segítségével.

 • JELENÍTS MEG EGY WEBOLDALT

  Illessz be bármilyen biztonságos linket a webről és jeleníts meg bármilyen neked tetsző oldalt. Minden résztvevő végiggörgetheti a megjelenített oldalt a saját tempójában, miközben megbeszélhetitek a látottakat.

 • Host jogosultságok

  Host jogosultságok: Az óra kezdeményezője lenémíthatja az online óra bármely résztvevőjét. Amikor a szobát bezárja, az óra a többi jelenlévő számára is véget ér.

Technikai Követelmények

Eszközök
Webkamera és headset vagy mikrofon
Böngészők
Google Chrome és Mozilla Firefox böngészők legfrissebb verziói
Mobil eszközök
Android OS 4+ és Chrome app vagy Android 5+ beépített Chrome böngészővel. Mobileszközök: iOS mobileszközök (iPhone, iPad és iPod). iOS 11 felett kétirányú kapcsolatot jelenleg csakis egymással tudnak létesíteni, más böngészővel nem. Amennyiben a többi résztvevő más böngészőn keresztül csatlakozik, ők hallani és látni fognak, de a böngésződ nem küld audio és video adatokat.

AJÁNLHATUNK VALAMIT?

AZ ITEACH.WORLD OKTATÁSI PLATFORMON EGYSZERŰEN LÉTREHOZHATOD SAJÁT VIRTUÁLIS ISKOLÁD, AHOL KÖNNYEDÉN TUDSZ LÉTREHOZNI ÉS ELADNI ONLINE KURZUSOKAT ÉS VIRTUÁLIS ÓRÁKAT. TANÍTS MÉG TÖBB DIÁKOT VAGY NÖVELD VÁLLALKOZÁSOD BEVÉTELEIT